Nu har vi slarvat igen…

Får skylla på att jag varit förkyld och varit hemma. Åh, då finns ju all tid i världen att blogga… Jo, om man haft bredband!!! Hahaha, det är rent löjligt att sitta med modem – det får bli ändring på den punkten. Någon utbyggnad här på vischan lär det aldrig bli tal om. Sambon ringde för flera år sedan till Telia och de undrade då hur många hushåll det rörde sig om. Han fattade direkt att de kanske inte var imponerade av fyra eller fem hushåll så han frågade om de menade intresserade i antal eller i procent… Vi har förstås haft pårigningar från diverse teleoperatörer genom åren som velat sälja bredband till oss men snabbt tystnat när de fått klart för sig var vi bor. Den roligaste bortförklaringen var killen som plötsligt fick problem med systemet och skärmen och jag vet inte vad…

4 responses to “Nu har vi slarvat igen…”

  1. Karin och Wilma says :

    Vi bor 15 km från Slussen och har ändå inte bredband! Det är ju iofs nästan ute i skärgården här och vi har inte kommunalt V/A men ändå, så nära storstan! Jag jobbar ju med ganska tunga filer och bilder men det brukar fungera bra med vårt ADSL-modem.

  2. lotta says :

    ojdå, vad trist!Föstår att dt är trååkigt att sitta o vänta medans sidorna behagar komma fram”..haha, fyndigt att säga 100% istället för 5 hushåll, synd att det inte funkade;)

  3. Helena says :

    Ja vi har undrat lite vart ni har varit hela veckan :-)

    Men jag har ju haft fördelen att få prat lite med idg i telefonen iallafall. Tack för att du ringde det är alltid lika kul att prata :-)

    Här har vi kommit igång med viltspår….äntligen tycker Vilja!

    Kram kram

  4. Jill says :

    Kan ni inte ha mobilt bredband då? lr det funkar inte heller ute i bushen?

Lämna en kommentar