Det blev tävling och LPI…

Vi var med, tassen höll och vi lyckade tom komma trea – jo, ett första pris fick vi också… 178,5 poäng var inte så illa med den uppladdningen vi haft.

Bestämde mig inte förrän på morgonen att åka dit. Vi har inte så långt till Älmhult så det skulle inte kännas så jobbigt att åka dit, värma upp och sedan inte kunna vara med. Tog det väldigt lugnt med uppvärmningen, svår balansgång eftersom jag ville ha igång henne men samtidigt spara tassen från påfrestningar. Det gick väl så där – en bättre uppvärmning och hon hade varit mer taggad från start. Men, vad gör väl det… Vann gjorde en härlig liten Papillon på 192 poäng då matte och hund bjöd på ett ursyggt program!

I går kväll firade vi med att dricka öl och drömma om alla saker vi ska köpa för vårt pris – ett presentkort på IKEA… Förresten så fick ju Asta en titel också – LPI. Inte så mycket att skryta med kanske men eftersom hon inte har något långt tjusigt kennelnamn behövs det något att fylla ut med ;D

Plats: 9 (något orolig)
Tandvisning: 9,5 (min kommentar; var uppe och hälsade på domaren. Så har hon gjort även på kvinnliga utställningdomare, hahaha. Kan inte minnas att hon någonsin gjort det på en manlig domare?!)
Linförighet: 8,5 (sitter snett)
Läggande: 9
Inkallning: 9, (stöter till förare)
Ställande: 9 (ett steg)
Apportering: 7 (tar segt, tugg)
Hopp: 10
Helhet: 9

Totalt: 178,5 poäng

8 responses to “Det blev tävling och LPI…”

  1. Helena says :

    Ojojoj Grattis och vilka finfina poäng!! Klart hon skall börja samla på titlar, hehe det är väl inte så illa med ett litet LP1 med eller utan kennelnamn är det ju kul att se hur många titlar man kan skrapa ihop :-) Vi satsar ju på att få till ett VCH också här i sommar och höst :-)

    Coolt med en liten papillon som går så bra. Igår när vi kollade in tävlingarna här på Nacka BK var det också en papillon med i Lkl1 men den lyckades bara skrapa ihop 48 poäng :-(

    Kram!

  2. Annicka says :

    *** STORT GRATTIS ***

    Från Annicka och alla vovvar

  3. Karin och Wilma says :

    Vad roligt!!! Nervöst med tassen men det gick ju bra. Vi har inte så många titlar vi heller, men ett lp1 är ju inte fy skam. Stort grattis!

    Jag förstod vad du menade fast jag fick läsa om en gång lite långsammare :-) Jag har aldrig stavat och skrivit så illa som när jag har börjat att blogga.

    kram

  4. Axel says :

    Bravo Asta/Matte!

    Stolt Husse

  5. Johanna says :

    Va roligt att det gick bra!!! GRATTIS!!! Då är det snart dags att boka in klass 2 nu då ;)

  6. Elisabeth says :

    GRATTIS till LP1, bra jobbat.

    Elisabeth, Eric & Dee-Dee

  7. lotta says :

    HEJAHEJA, snart ses vi i eliten:):)vad roligt och vilka poäng….TUR att ni ställde upp:)stort grattis till LP:)

  8. assaleijabonita says :

    Hamnade på din blogg och lämnar ett litet tassavtryck här :D, Grattis till ert LPI!

Lämna en kommentar