Nu får vi växla upp

Dags att lägga i en extra växel när det gäller vår träning. Jag har ett väldigt bra träningsupplägg som innefattar fyra veckor (ja eller mer om man nu vill det). Men nej, det är inte riktigt dags för det ännu – då måste hon kunna alla momenten. Det är fortfarande lite skakigt med apporteringen och rutan. Främst apporteringen och den kan hon ju egentligen, men den är inte tillräckligt bra. Det är ju attan att det ska vara så svårt att få till den. Nu har hon väldigt bra fart ut men är seg på väg in. Är tacksam för alla tips vi kan få!!! Vi har provat en hel del grejjer men det finns säkert fler saker vi kan testa!!!

Apportering – Segt in och tugg.
Fritt följ – Långt fram vid höger om halt. Kör korta sträckor. Sneda sättanden.
Inkallning m ställande – Bra. Stannar snabbt. Kunde kanske trycka i båda tassarna lite mer (som vid hopp). Hon kör hopp/stå vid kortare sträckor då hon inte kommer i så hög fart.
Platsliggning – Vill helst gå tillbaka till haka i backe, ska fundera lite mera på det. Lyfter upp huvudet när jag gömmer mig. Kollar gärna runt, vädrar och grejjar när hon inte har nosen i backen eller är koncentrerad framåt. Kanske ska lägga belöning synlig framför henne… Hur som helst – hon ligger kvar men det ser lite oroligt ut!

Lämna en kommentar