Nytt år – nya bilder

Nu har vi kommit hem från en underbar nyårshelg på Vishult!

Det var mörkt när vi kom fram till Vishult i onsdags. Temperaturen var -21 så det blev bara en kort rastningstur. Då fick Asta syn på ett antal skumma föremål. Eller ja, i dagsljus ser de inte så konstiga ut men i månskenen undrade först jag också var det var. Asta stelnade till tog sedan ett långt språng ut i snön. Tänkte sig nog att hon skulle sätta fart på de där jättehararna ute på fältet, men vände nästan i luften när de inte rörde på sig… Tog en tur runt om för att inspektera och skälla lite på de lustiga hararna. Till slut tog nyfikenheten över och hon gick fram för att kolla vad det egentligen var för något.

Skumma saker på fältet

I snön

Rebecka visade prov på magstyrka

Det är inte bara ett par magcrunch den där lilla damen bränner av. Pappa (min bror) får också lite träning :)

Becka och Grabben myser

Grabben som inte är så gammal, ett år ganska precis, tyckte att Asta vad underlig. Hon har ganska nyss gått ur löp och var inte alls så sugen på att leka med killarna. Han kunde inte förstå hur hans kompis plötsligt kunde ha blivit så tråkig eller tantig! I somras hade de fullt ös i Halmstad men nu var det kalla handen… Puzzel tog det hela med ro.

På promenad

Asta fritt följ

Fritt följ

Asta snö känguru

Känguru?!

Asta springer i snön

Asta i full galopp

4 responses to “Nytt år – nya bilder”

  1. Helena says :

    Helt otroligt vackra bilder på Asta i snön! Så fint med vit hund i snön, det blir så effektfullt. Söt liten brorsdotter……….tycker hon är lite lik dig när du var liten?! God fortsättning på 2010! Kram

  2. Annicka says :

    Fantastiska bilder :=)

    Börja samla redan nu vet ja till nästa rasmonter :=)))

    /Annicka

  3. Karin och Wilma says :

    Jättefina bilder!

    Bra att ha en tuff (?!) hund med sig när man hittar såna där ufon på fältet. Det kunde ju ha varit gigantiska människoätande skogsharar!!!

    Vilken trånande oförstående blick. Hormonpåverkade tanter är inte att leka med, det lär Grabben få erfara måååånga gånger. Becka och han är jättesöta ihop.

    (Gick nyårssmällandet bra?)

  4. Lisa says :

    Otroligt vackra bilder verkligen! Asta smälter verkligen in i snön! Väldigt vacker :) Väldigt bra kontakt där på en bild :)

Lämna en kommentar